Kalender

Sådan bruger du Aabenraa Golfklub kalender! (pdf-fil åbner i nyt vindue)

sep
30
lør
Årets Hjælperturnering 2023
sep 30 kl. 10:00 – 15:30
Årets Hjælperturnering 2023

Er du en af de mange der har udført et stykke frivilligt arbejde for klubben – så vil vi gerne sige tak – og hermed invitere dig til Hjælperturnering, lørdag den 30. september.

Aabenraa Golfklub har rigtig mange medlemmer, som gør et stort stykke frivilligt arbejde for klubben. Så om du er en del af Hjælpegrupperne, Nybegynderholdet eller du har givet en hånd under uge 29 – så vil vi gerne sige et STORT “tak for hjælpen” med denne turnering.

Tilmelding foregår via GolfBox her

 

okt
1
søn
Sønderjysk Mesterskab 2023 Aabenraa Golfklub
okt 1 kl. 8:00 – 14:00
Sønderjysk Mesterskab 2023 @ Aabenraa Golfklub

Søndag den 1. Oktober spilles der Sønderjysk Mesterskab 2023 i Aabenraa Golfklub.

Dermed er det 15. gang der afholdes Sønderjyske Mesterskab – det første blev afviklet den 25. juli 2009 – også i Aabenraa Golfklub. 

Sønderjysk Mesterskab er en turnering indført under det tidligere Eliteprojekt Sønderjyske Eagles, men som heldigvis har overlevet til i dag. Turneringen er for Klubmestrene i alle aldersklasser for de klubber, der deltager i det Sønderjyske Greenfee samarbejde.

Kan vinderen af det lokale Klubmesterskab ikke deltage, inviteres nr. 2 til at deltage og så fremdeles for at sikre, at hver klub har mulighed for at stille med spillere i alle rækker. 

Her kåres over 18 huller en Sønderjysk Mester i hver aldersrække samt naturligvis for Klubmestre Damer og Herrer. Samtidig spilles om titlen som Sønderjysk Mester for Klubhold, som afgøres af de 5 bedste bruttoscores blandt deltagerne fra hver klub. 

Så der bliver masser af spænding og god golf at se denne søndag i oktober. 

okt
7
lør
Afslutningsturnering D-række 2023
okt 7 kl. 9:00 – 14:00
Afslutningsturnering D-række 2023
Alle med et hcp fra 25 til 72 er velkommen, samt alle med hcp under 25 som har været med i klub 37 eller D-række i årets løb.
 
Der spilles 18 huller og som noget nyt kan du i forbindelse med tilmeldingen selv vælge, om du vil spille fra rød eller gul teested.
 
Turneringsfee er 80 kr og er inkl. grillpølse m brød efter turneringen
 
Der er fine præmier til de bedste i dame-og herrerækken samt tættest på hul præmier på hul 7 og 15 i 1. slag samt på hul 5 og hul 18 i 2. slag. Se mere på Golfbox / klubturnering.
 
Vel mødt til en sjov dag 🙂
 
okt
24
tirs
Pink Cup Lottospil 2023
okt 24 kl. 19:00 – 22:00
Pink Cup Lottospil 2023

Pink Cup udvalget i Aabenraa Golfklub arrangerer Lottospil til fordel for Pink Cup.

Denne aften er et must for alle der ønsker at støtte op omkring Pink Cup og Støt Brysterne igennem Kræftens Bekæmpelse. Og vi ved af erfaring, at det er en rigtig hyggeaften, hvor alle deltagere altid møder op i godt humør.

At der så samtidig er rigtig mange flotte gevinster at vinde i Lottospillet – det gør jo ikke aftenen mindre hyggelig og spændende… 

På aftenen kan der købes kaffe og kage, som bliver lavet af frivillige – derfor vil det naturligvis være rart at vide, hvor mange der kommer denne aften. Derfor er bedes alle der ønsker at deltage i Pink Cup Lottospil tilmelde sig hos Marente på mobil 51 24 14 60 eller mail marenteand@gmail.com.