Livescoring fra Klubmesterskaberne

I weekendens Klubmesterskaber i Slagspil 2019 vil alle for første gang kunne følge med via Livescoring fra Golfbox.

Som noget nyt vil Aabenraa Golfklub i årets Klubmesterskab i Slagspil indføre live indtastning af scores fra spillerne imens de er ude på banen.

Dermed vil resultaterne ikke først blive opdateret efter f.eks. 9 huller eller først efter 18 huller, men så snart spillerne ude på banen har indtastet deres respektive scores på det foregående hul via deres smartphone, så vil disse scores straks være synlige på diverse leaderboards. 

Aabenraa Golfklub håber dermed at kunne servicere alle de interesserede der ikke selv spiller med og som desværre ikke kan være i klubben og overvære mesterskaberne. Samtidig har nogle spillere ytret ønske om selv at kunne følge deres plads i stillingen imens de er ude på banen – og det kan de også hvis de ønsker det via systemet fra Golfbox. 

Samtidig håber klubben naturligvis også, at mange af de der nu følger med scores hjemmefra vil vende næsen imod Aabenraa Golfklub for i det mindste at overvære de sidste huller der spilles – hul 17 og 18 – som før har sørget for stor drama og skift i placeringerne. 

Nu kan alle nemlig se, hvornår de sidste flights taster scores ind på f.eks. hul 14 og 15 og afgørelsen er nær – dermed bliver det nemmere at ramme det rigtige tidspunkt at være i Aabenraa Golfklub på for at overvære afgørelserne – og eventuelle omspilshuller – live. 

Du kan finde leaderboards for alle klubmesterskaber der spilles i weekenden her 

Klubmesterskaberne i Slagspil for Damer og Herrer spilles over 3 dage og starter fredag kl. 13:20 med første flight. Aldersmesterskaberne spilles over 2 dage – lørdag og søndag. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.