Blandet start af eliteholdene….

I weekenden var der start på dette års Danmarksturnering og både vores dame og herre hold skulle i ilden.

Damer – kvalifikationsrækken:

Det blev en yderst spændende weekend for vore damer som til slut kunne tage 2 point ud af 4 mulige med videre fra weekenden. 

Lørdag stod den på hjemmebanefordel mod Nordborg og denne match blev vundet med 5-4. Sejren blev sikret via en solid sejr i Foursome (Marente Andersen/Cecilie Madsen) med 6&4 og en sejr i single til Jette M. Frosch på 2&1. (se matchens resultater her)

Søndag ude mod Kaj Lykke gik det desværre ikke helt Aabenraa Golfklubs vej. Det blev til et nederlag på 7-2 i en match, hvor kun Helle Axelgaard formåede at vinde sin single (3&2). Alle andre matcher blev dog tabt meget knebent og slutresultatet kunne sagtens være faldet anderledes ud. (se matchens resultat her)

Nu fører Kaj Lykke så puljen med max. point 4 efter to matcher efterfulgt af Ribe og Aabenraa med hver 2 point og Nordborg sidst uden point. (se den samlede stilling her)

 

Herrer – 4. division

Weekenden for vore Herrer endte helt ligesom hos damerne med 2 point ud af 4 mulige.

Lørdag på hjemmebane mod Breinholtgård blev det desværre til en 4-8 nederlag hvor resultatet bar præg af, hvor vigtige Foursome matcherne er i disse hulspilsturneringer. Hos Aabenraa formåede Martin Schjøtt og Søren Frosch at vinde deres singler med henholdvis 4&3 og 3&1 – men da sidste single samt 2 Foresomes blev tabt (som giver 3 point hver), så endte det med nederlag. (se alle resultater her)

Søndag gik turen så til Jelling hvor Aabenraa tog stor revanche for lørdagens nederlag. Med en overbevisende sejr på 10-2 endte det med kun en tabt single denne søndag og overbevisende sejr i alle andre matcher. (se alle resultater her)

Dermed er stillingen for herrerne, at Benniksgaard Golfklub fører puljen med 4 point ud af 4 mulige efterfulgt at Breinholtgård og Aabenraa, mens Jelling er sidst med 0 point efter den første weekend i Danmarksturneringen i 2019.  (se den samlede stilling her)

Næste runde spilles i weekenden den 15/16. juni.

Udgivet i .