Nyt fra Bestyrelsen….

Flow på banen

Efter stor aktivitet på banen, kan vi se der har været nogle situationer med lang ventetid, så derfor lige en lille opfriskning på nogle regler:

Håndhævelse af bestyrelsesbeslutning fra 2016 om, at såfremt man slår ud i tidrummet mellem 00:90 og 14:00 i weekender og på helligdage, så har 1 og 2 flights ikke rettigheder til at blive lukke igennem forangående 3 og 4 flights. 

Samtidig opfordre vi til, at håndhæve reglen om max 3 min søge tid efter mistet bold. Og at alle naturligvis sørger for at holde trit med den forangående flight. 

 

Fadøls-anlægget mm åbner

Fra på mandag den 18.5.2020 åbner vi igen for Fadøl og automaterne, så det nu igen bliver muligt at gå ind i klubhuset, købe en øl og gå ud og nyde den på terrassen. Klubhuset er stadig lukket og der må ikke ske forsamlinger i klubhuset efter spil. Husk at vi stadig ikke samle grupper over 10 personer, samt overholde den nye regel med mindst 1m mellem personer.

 

Skraldespande mm

Fra næste uge vil de nye skraldespande, samt boldvasker blive monteret på banen igen, og her skal man huske håndsprit til rengøring før og efter brug af boldvasker. Skraldespand kan benytter uden berøring.

 

Turneringer

Lørdag den 23.5 vil Ronni holde sin turnering, og derfor flytter vi turneringen som var planlagt til 25.4 nu til 23.5. Dem som har tilmeldt sig denne turnering, vil stadig være tilmeldt, men i tilfælde af man ikke kan deltage på den nye dato, kan man få sit turneringsfee tilbage.

Turneringen vil hurtigst muligt blive åbnet for tilmelding via Golfbox. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.