Kom og støt Eliten på lørdag

Dame 1 fra venstre: Anne Louise Erholt, Jytte Callesen, Frederikke Ellehøjgaard og Alberte Rømer Olsen.

En spændende weekend venter alle vores 4 elitehold, hvoraf 3 hold stadig kan sikre sig pladser i deres respektive oprykningsspil. Både Herre 1 og Herre 2 er ubesejrede i deres pulje i år og kan med en sejr på hjemmebane på lørdag sikre sig 1. pladsen i deres respektive puljer. Der er fuldt program på hjemmebane for alle hold på lørdag og derfor håber alle spillerne på masser af opbakning fra klubbens medlemmer og andre interesserede. 

Dame 1’s rolle i 1. division Vest er desværre udspillet for dette år. Dame 1 går ind i den afsluttende weekend uden point på kontoen endnu – men de er stadig opsat på at gøre en god figur i de sidste 2 kampe. 

Lørdag møder Dame 1 Gyttegård på hjemmebane kl. 8:00 og søndag går turen så til den afsluttende kamp mod Great Northern i Kerteminde. 

Se resultaterne for Dame 1 her: Dame 1 – 1. div. Vest – pulje 2

 

Dame 2 fra venstre: Jette M. Frosch, Helle Axelgaard, Lone Mikalski, Mette Iversen, Marente Andersen og Anna Marie Schmidt.

 

Dame 2 fører efter en fantastisk kamp mod Barløseborg i sidste runde nu deres pulje foran netop Barløseborg. Men der er pointlighed de to hold imellem, så at Dame 2 er den nuværende indehaver af 1. pladsen skyldes udelukkende en bedre indbyrdes score mod Barløseborg.

Formår Dame 2 at slå Lillebælt på hjemmebane lørdag kl. 10:30 og Blommenslyst på udebane søndag kan de selv afgøre puljen til deres fordel og sikre sig en plads i oprykningspillet senere på året. 

Se resultaterne for Dame 2 her: Dame 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 6

Herre 1 fra venstre: René Aagaard Andersen, Per Jacobsen (holdleder), Martin Schjøtt, Søren M. Frosch, Christian Ferskov, Mads L. Fynsk, Claus Gram og Ronni Christensen.

 

 

Herre 1 har været godt spillende i 2024 og har 7 point ud af 8 mulige på kontoen. Det kræver dog stadig en kraftpræstation over weekenden for at sikre sig 1. pladsen i puljen – men 2 point ud af de resterende 4 der spilles om skulle kunne gøre det, da Herre 1 indbyrdes er bedre end Benniksgaard på 2. pladsen. 

Et stærkt Haderslev hold kommer dog på besøg lørdag kl. 8:30 og søndag skal Herre 1 til Royal Oak. Det ville være rart, hvis oprykningen allerede kunne sikres på lørdag – så lad os håbe, at alle spillere er klar og kan udnytte hjemmebanefordelen optimalt i årets andensidste kamp. 

Se resultaterne for Herre 1 her: Herre 1 – 3. division Vest – pulje 6

 

Herre 2 fra venstre: Thomas Ferskov, Jesper Gubbe Olsen, Lars Nissen Callesen, Tobias Kubiak, Stefan Schjøtt, Bjarne Bøgh og Kim Molter

Herre 2 har efter en flot sæson som eneste hold maximum point i deres gruppe. Faktisk er Herre 2 hele 4 point foran nr. 2 i puljen, Nordborg. Netop Nordborg skal Herre 2 møde på udebane på søndag, men først kommer Ribe forbi Aabenraa Golfklub på lørdag kl. 9:30, hvor Herre 2 altså med bare 1 point kan sikre sig en plads i oprykningsspillet. 

Sidste rundes kamp mellem Ribe og Kaj Lykke måtte afbrydes pga. torden og blev først færdigspillet i ugen efter. Kaj Lykke trak sig sejrrigt ud af kampen og dermed er både Kaj Lykke og Ribe uden muligheder for at hente Herre 2 har dermed igen alt i deres egne hænder i forhold til at sikre sig en plads i oprykningsspillet senere på året – og alle spillere på holdet er enige om, at i år gør de arbejdet færdigt! 

Se alle resultaterne for Herre 2 her: Herre 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 18

 

 

Der bliver altså masser af spænding og flot golf i Aabenraa Golfklub på lørdag, hvor alle håber på succes og på stor støtte fra forhåbentlig mange tilskuere, der kan være med til at heppe alle 4 elite. Vi ses i Aabenraa Golfklub på lørdag! 

Elitens sponsorer i Aabenraa Golfklub

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.