Endnu en oprykningsplads sikret til Eliten

Dame 1 fra venstre: Anne Louise Erholt, Jytte Callesen, Frederikke Ellehøjgaard og Alberte Rømer Olsen. På billedet mangler Line Vedel Christensen

Både Herre 1 og Herre 2 sikrede sig lørdag en plads i oprykningspillet den 14. september i år og i dag søndag, fulgte Dame 2 trop med en flot sejr på udebane på hele 9-0 over Blommenslyst. 

Dame 1 tog søndag til Kerteminde for at tage afsked med 1. division for denne omgang.

Efter en tabt foursome og en delt foursome om formiddagen, blev desværre kun en single vundet om eftermiddagen, hvorfor Dame 1 taber med 9 – 3 og dermed slutter på puljens sidste plads.

Alle spillere på Dame 1 har kæmpet en brav kamp i en svær pulje i år og kan tage afsked med 1. division Vest med oprejst pande – rigtig godt kæmpet af alle! 

Se resultaterne for Dame 1 her: Dame 1 – 1. div. Vest – pulje 2

 

 

Dame 2 fra venstre: Jette M. Frosch, Helle Axelgaard, Lone Mikalski, Mette Iversen, Marente Andersen og Anna Marie Schmidt.

Dame 2 sikrede sig med en overbevisende 9 – 0 sejr søndag mod Blommenslyst en plads i årets optrykningsspil. Stort tillykke. 

Dame 2 er med 8 point af point med Barløseborg, men da Dame 2 er bedre end Barløseborg indbyrdes, så er det Dame 2 der vinder puljen.

Virkelig flot spillet af alle spillerne på Dame 2 som har kæmpet og fightet i alle kampe hele året. Stort tillykke med gruppesejren til alle!  

Se resultaterne for Dame 2 her: Dame 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 6

 

 

 

 

Herre 1 fra venstre: René Aagaard Andersen, Per Jacobsen (holdleder), Martin Schjøtt, Søren M. Frosch, Christian Ferskov, Mads L. Fynsk, Claus Gram og Ronni Christensen.

Herre 1 sikrede sig som skrevet allerede lørdag 1. pladsen i gruppen og hvorvidt dette betød, at gassen blev taget lidt af pedalen skal være usagt, men Herre 1 måtte tage fra Royal Oak søndag med et 6,5 – 5,5 nederlag. 

En vunden og en delt foursome suppleret med kun 1 delt single gjorde udslaget i søndagens kamp.  

Nu kan Herre 1 blot afvente hvem der bliver modstanderen i oprykningskampen der finder sted den 14. september på Himmelbjergets Golfklub. Stort tillykke til alle spillerne! 

Se resultaterne for Herre 1 her: Herre 1 – 3. division Vest – pulje 6

 

 

Herre 2 fra venstre: Thomas Ferskov, Jesper Gubbe Olsen, Lars Nissen Callesen, Tobias Kubiak, Stefan Schjøtt, Bjarne Bøgh og Kim Molter

 

Herre 2 sikrede sig som Herre 1 lørdag en plads i oprykningspillet der for Herre 2’s vedkommende finder sted søndag den 15. september i Sebber Kloster Golfklub.  

Herre 2 afsluttede søndag gruppen med en kamp imod Nordborg på udebane. Her kunne Herre 2 desværre ikke holde deres statistik som ubesejret, da de måtte tage hjem med et 8 – 4 nederlag. 

Men virkelig en flot sæson af alle spillerne der har optrådt på Herre 2 igennem året – stort tillykke til alle spillerne og held og lykke i oprykningsspillet. 

Se alle resultaterne for Herre 2 her: Herre 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 18

 

 

Der skal lyde et stort tillykke til alle de oprykkede hold – og et stort tillykke til alle Elitespillere for en rigtig flot sæson. Der er virkelig blevet lagt mange kræfter i både spil og træning fra alle spillere i Eliten samtidig med, at der har været en enorm opbakning på tværs af alle holdene – virkelig flot af alle. 

Nu venter et par træningsuger for Dame 2, Herre 1 og Herre 2 for at være klar til at sikre den ultimative succes for Eliten i 2024 – 3 gange oprykning ! 

Elitens sponsorer i Aabenraa Golfklub

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.