Billeder siger mere end ord…

I Aabenraa Golfklub er der altid blevet samlet mange billeder af alt hvad der skete i klubben. Både fra turneringer, arbejdsdage, diverse besøg og meget mere. 

Vi har brugt steder som Picasso og Google+ til at styre vores billedgalleri, men disse steder er nu alle lukket, så vi har i 2018 ikke kunne vise hele klubbens historie i billeder, der for nuværende strækker sig helt tilbage til 2003. 

Men nu er 14.166 billeder fra over 260 forskellige arrangementer, turneringer mv. blevet downloaded, bearbejdet og nu igen uploadet på vores egen hjemmeside, så vi nu – og i al fremtid – har sikret “Aabenraa Golfklubs historie i billeder”. Arkivet vil naturligvis blive opdateret løbende med nye billeder – og eventuelt gamle der skulle dukke op. 

Nogle af vore medlemmer har været med fra starten og husker det gamle klubhus og proshoppen, banen fra den blev anlagt, besøg af blandt andet Iben Tinning, Peter Ankersø og Thomas Nørret, hvem der spillede med i Klubmesterskaberne i 2009 eller en af de andre 13 turneringer det år, besøg af Wilson Staff Tourbus i 2011, aktiviteter i AaGK Network og meget mere. 

Andre af vore nuværende medlemmer er måske startet ud i klubben ved at være med i Aabenraa Firma Mesterskaber i Golf i 2010/2011/2012 eller 2013.  Eller har været på tur med Herreklubben, til Pink Cup eller med Seniorklubben i Østrig eller Madeira – og har måske ikke været med til første spadestik på vores klubhus.  

Chancen for at du finder billeder derfra i vores nye billedgalleri er meget stor og vi håber, at mange vil have stor fornøjelse ved at kigger billederne igennem. 

Skulle du selv ligge inde med billeder specielt fra de meget tidlige år (2003-2007) eller specielt fra “Danmarks mindste Golfklub” på marken i Løjt Kirkeby som senere blev til Aabenraa Golfklub, så kontakt gerne René Aagaard Andersen på 29 63 99 23, så vi også kan få dem ind i vores arkiv. 

Rigtig god fornøjelse med arkivet som du finder under menuerne “Banen” og “Klubben” på vores hjemmeside – eller lige her.  

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.