Ups – vi har to ECCO tour spillere….

Ja – nogle gange går det lidt stærkt med at få nyheder ud og samtidig kan det være svært at finde rundt i alle de regler der er angående kvalifikationer, kategorier mv. på diverse tours. 

Men skribenten her skal beklage, at det i første omgang er undsluppet ham, at vi faktisk har 2 spillere i Aabenraa Golfklub der er kvalificeret til at spille på ECCO Touren i 2020. Og det er STORT !! 

I første artikel blev skrevet, at Jacob Plambeck – vores Klubmester i Slagspil og Hulspil i 2019 – desværre ikke kom igennem nåleøjet til ECCO Touren i 2020. Efter nærmere undersøgelse og info fra forskellig side står det dog klart, at Jacob Plambeck med sin deltagelse på Rømø har sikret sig en kategori 14 til ECCO Touren i 2020. 

Kategori 14 giver mulighed for at spille ECCO Tour turneringer såfremt turneringerne ikke er fyldt om med spillere i højere kategorier. Og som oftest giver kat. 14 plads i en del turneringer i løbet af året for disse spillere. Så vi vil altså også se Jacob Plambeck på ECCO Touren i 2020 – og også han kan naturligvis bruge al den støtte det er muligt for at få enderne til at hænge sammen i en hård branche.

Før har vi skrevet om, at Søren Frosch via en plads i top 25 i ECCO Tour Qualifier Final Stage sikrede sig en kat. 7 adgang til ECCO Touren i 2020. En kategori der giver adgang til alle turneringer på ECCO Touren. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.