Aabenraa Golfklub og Coronavirus

Corona-virus påvirker alle i dette øjeblik og naturligvis også Aabenraa Golfklub. Men banen er åben med sommergreens og at spille golf i mindre grupper er heldigvis ikke “forbudt”. 

I Aabenraa Golfklub følger vi naturligvis anbefalingerne fra myndighederne og DGU og opfordrer derfor alle til at udvise størst muligt hensyn, hvis de tager i klubben og spiller på banen.

Læs også DGU’s regningslinier ved spil her

Klubhuset er åbent – men såfremt du opholder dig der, så følg alle opfordringer fra myndighederne – hold afstand til andre, vask hænder, nys i dit ærme mv.

Behold flaget i når du putter – eller behold din handske på, når du fjerne flaget og sætter det tilbage igen!

Golfbox touchskærmen er åbent for booking og bekræftelse, men vi henstiller til, at alle medlemmer bruger Golfbox mobil app til bekræftelse af tider. Skal du betale greenfee eller vil du alligevel bekræfte via touchskærmen, så vask dine hænder grundigt inden og benyt det håndsprit der er sat frem til samme formål ved skærmen (som vi naturligvis håber bliver stående der!)

Alle planlagte aktiviteter er udskudt på ubestemt tid og der vil komme nærmere om nye datoer senere. 

Ovenstående gennemføres for at begrænse smitterisikoen SKAL derfor respekteres. Skulle der ske ændringer vil Bestyrelsen løbende informere herom. 

Eventuelle spørgsmål til ovenstående kan rettes til: info@aabenraagolf.dk 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.