Fuldt hus hjemme i Danmarksturneringen i weekenden

Så er der igen Danmarksturneringsweekend – og den kommende weekend 15-16. juni spiller alle Aabenraa Golfklubs 4 hold hjemme både lørdag og søndag.

For flere af holdene bliver det en meget spændende weekend, da resultaterne af 3 og 4 runde af Danmarksturneringen allerede nu kan være afgørende for, om holdene spiller med om oprykning eller nedrykning. Så det gælder for alle 4 hold virkelig om at udnytte hjemmebanefordelen denne weekend.

Derfor håber alle holdene på masser af opbakning når de tee’er ud både lørdag og søndag på hjemmebane.  For der vil være masser af god golf at se fra kl. 8 og langt ud på eftermiddagen begge dage, da Dame 1 i 1. division jo både spiller Foursomes (start kl. 8:00) og senere singler (start kl. 13:00). Ind imellem disse tidspunkter start så de 3 andre hold: Herre 1 kl. 8:30, Herre 2 kl. 9:30 og Dame 2 kl. 10:30 – og dette både lørdag og søndag. 

Desværre er flere hold igen denne weekend ramt af afbud, men som det kunne ses af resultaterne fra første weekend, så leverer alle reserver også på et højt niveau. 

Dame 1 indkasserede desværre 2 nederlag i den første weekend, hvorfor der skal point på kontoen denne weekend. Her gæster Great Northern Aabenraa om lørdagen og Vejle kommer på besøg søndag. 

Se resultaterne for Dame 1 her: Dame 1 – 1. div. Vest – pulje 2

Dame 2 fik en fin sejr med hjem fra Lillebælt i første runde men tabte knebent i Barløseborg. Denne weekend kommer Blommenslyst på besøg lørdag, som også har 2 point i puljen som Dame 2. Samtidig er der mulighed for at revancherer det knebne nederlag mod Barløseborg, da de gæster Aabenraa om søndagen.

Se resultaterne for Dame 2 her: Dame 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 6

Herre 1 og 2 i Royal Oak 2023.

Herre 1 fik en rigtig fin start på sæsonen med 3 point i de 2 første udebanekampe. Lørdag kommer Royal Oak, som endnu ikke har point på kontoen, på besøg og søndag den formodede sværeste konkurrent til oprykningen – Benniksgaard. 

Både Herre 1 og Benniksgaard har for nuværende 3 point i toppen af puljen hvorfor søndagens kamp kan bliver afgørende for succes for Herre 1 i år. 

Se resultaterne for Herre 1 her: Herre 1 – 3. division Vest – pulje 6

Herre 2 er igen i år startet virkelig stærkt. 2 sejre ud af 2 mulige placerer dem lige nu på en delt 1. plads i puljen med 4 point – det samme som Nordborg. 

Netop Nordborg kommer på besøg i Aabenraa på lørdag og her skal Herre 2 for alvor stå deres prøve på vejen til at sikre sig en plads i oprykningsspillet senere i år. Søndag gæster Kaj Lykke så Aabenraa og Herre 2. 

Se alle resultaterne for Herre 2 her: Herre 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 18

Det bliver en virkelig spændende weekend for alle eliteholdene i Aabenraa Golfklub – forhåbentlig finder mange medlemmer vej til klubben begge dage for at bakke op omkring spillerne og deres 
 
Vel mødt i Aabenraa Golfklub den 15-16. juni!

Elitens sponsorer i Aabenraa Golfklub

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.