Friday Nine i blæsevejr

Fredag den 28. juni blev der igen spillet Friday Nine turnering i Aabenraa Golfklub – denne gang med hele 58 deltagere, hvorfor der blev spillet en turnering på for-ni og en på bag-ni.

Hvad der i løbet af fredagen så ud til at blive en flot sommeraften vist sig i stedet at blive en meget blæsende en af slagsen, der også bød på en byge eller 2 under runden. Deltagerne kom dog alligevel rundt med meget flotte scores i den Scottish Twosome, der var spilformatet denne aften. 

Som altid blev der hygget på banen og efter runden, hvor den stod på smørrebrød og hyggesnak i klubhuset. Der skulle “snakkes af” inden Friday Nine turneringerne holder sommerferie og vender tilbage med næste turnering den 9. august (læs mere her)

De dygtige vindere på dagen blev:

For-ni (hul 1-9):

  1. Vivi & Kaj Schmidt – Aabenraa Golfklub – 20 point
  2. Morten & Henrik Bjerregaard – Aabenraa Golfklub – 20 point

Bag-ni (hul 10-18):

  1. Kirsten Vind & Jens Skov – Aabenraa Golfklub – 23 point
  2. Jytte & Bent Hansen – Aabenraa Golfklub – 22 point

Se alle resultater her

Der blev også spillet “Tættest på flaget” på par 3 hullerne og “Tættest på flaget i to slag” på hul 4 og hul 12. De dygtige spillere / hold her var:

Hul 5: Vivi Schmidt – Aabenraa Golfklub – 5,47 m
Hul 7: Kaj Schmidt – Aabenraa Golfklub – 10,72 m
Hul 11: Ingen
Hul 15: Jens Skov – Aabenraa Golfklub – 5,69 m
Hul 18: Benny Truelsen – Aabenraa Golfklub – 0,71 m

Tættest på Hul 4 i to slag: Morten & Henrik Bjerregaard – 7,00 m
Tættest på Hul 12 i to slag: Inge & Finn Aagaard Andersen – 1,93 m

Turneringsledelsen vil gerne takke alle deltagere for afviklingen af turneringen og er glade for alle de positive reaktioner de altid får ved Friday Nine turneringerne. Med Friday Nine er det bare en fornøjelse at begynde weekenden en fredag eftermiddag i Aabenraa Golfklub. 

Næste Friday Nine turneringen spilles som skrevet fredag den 9. august hvor der spilles normal Greensome. 

Hvis du endnu ikke har prøvet at deltage i en Friday Nine turnering, så snyd ikke dig selv for oplevelsen bare en enkelt gang. Her spilles der altid Par-turneringer og har du ingen partner, så kan du stadig tilmelde dig og du vil blive sat sammen med andre der er tilmeldt individuelt. Humøret er højt, resultaterne sekundære og hyggen og glæden ved golf i midtpunktet.

Kommende turneringer i Aabenraa Golfklub:

15-18 juli: UGE29 i Aabenraa Golfklub (læs mere her)

Vel mødt i Aabenraa Golfklub

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.