Stor tilslutning til weekend golf

I den forgangene weekend (25/26. marts) afholdt Aabenraa Golfklub igen et “Gratis Weekend Golf” arrangement med stor tilslutning. 

20 deltagere fik et grundigt indtryk af, hvad golf er og hvorledes dette kan være en sport for livet. De lærte alt om “golfredskaber” og slagteknik, om indspil til en green og om putting. Samtidig fik de både lørdag og søndag mulighed for at afprøve de nye færdigheder ved at spille 4 huller på banen på Løjt Land. 

Golf er ikke kun spillet på banen men også i stort omfang det sociale samvær, den hyggelige stemning og desuden den motion også lattermusklerne får, når et slag eller andet ikke bliver helt som forventet. Undervejs blev deltagerne begge dage også trakteret med vand, frugt og frokost, hvorunder dagens indtryk blev diskuteret og oplevelser skildret igen og igen. 

Om end vejret specielt lørdag ikke viste sig fra den bedste side tog de 20 deltagere det alle med godt humør og blev overbevist om, at golf giver masser af god motion, frisk luft og samvær med andre golfere. Dette viste de mange positive tilbagemeldinger og ros til arrangementet fra de 20 deltagere også, da de sluttede søndag eftermiddag. 

Vel mødt igen i Aabenraa Golfklub. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.