To Sønderjyske Mesterskaber til Aabenraa Golfklub

Søndag den 29. september blev der spillet Sønderjysk Mesterskab 2019 på Nordborg Golfklubs flotte anlæg.

Sønderjysk Mesterskab er en turnering indført under det tidligere Eliteprojekt Sønderjyske Eagles, men som heldigvis har overlevet til idag. Turneringen er for Klubmestrene i alle aldersklasser for de klubber, der deltager i det Sønderjyske Greenfee samarbejde. Kan vinderen af det lokale Klubmesterskab ikke deltage, inviteres nr. 2 til at deltage og så fremdeles for at sikre, at hver klub har mulighed for at stille med spillere i alle rækker.

Her kåres over 18 huller en Sønderjysk Mester i hver aldersrække samt naturligvis for Klubmestre Damer og Herrer. Samtidig spilles om titlen som Sønderjysk Mester for Klubhold, som afgøres af de 5 bedste bruttoscores blandt deltagerne fra hver klub.

Aabenraa Golfklub stillede næsten med fuldt hold – der manglede kun en spiller i Junior Drenge-rækken.

Sønderjysk Mesterskab 2019 blev en noget våd fornøjelse for alle spillere på en ellers flot banen i Nordborg, og forholdene afspejlede sig også i en del scores på dagen.

Flere af vore spillere leverede nogle flotte præstationer og var med helt fremme og Aabenraa Golfklub kom fra Nordborg med to Sønderjyske Mestre 2019 nemlig Cecilie Breinholt Madsen i Junior Piger og René  Smidt Remod i Mid-Age Herre. Et stort tillykke skal lyde til de to.

Aabenraa Golfklub blev samtidig nr. 2 i Sønderjysk Mesterskab for Klubhold kun slået af Benniksgaard Golfklub, som med mange flotte scores tog førstepladsen.