Frederikke er klar til EM i Letland – opdateret 10. juni

Nedenstående opslag er opdateret den 10. juni efter “Kampreferat” fra Frederikke:

 

Frederikke Ellehøjgaard fra Aabenraa Golfklub har igen i år valgt at prøve kræfter med European Mid-Amateur Championship, der denne gang finder sted i Letland.

På den flotte Jack Nicklaus bane på Jurmala Golf Club & Hotel lige udenfor Riga, dyster toppen af den europæiske Amatør Elite i dagene 6 – 8. juni om det Europæiske Mesterskab. Feltet er hos damerne i 40+ gruppen ikke så stort i år, da kun 15 spillere stiller op og Frederikke er i år eneste dansker i feltet. Men det er til gengæld et meget stærkt felt, hvor 8 ud af de 15 deltagere ligger i + handicap. 

Det tog 5 år at bygge banen ved Riga der åbnede i 2018 og Nicklaus Design har siden høstet mange roser for banens layout og høje kvalitet. For damerne bliver der tale om en bane på hele 5.486 m (Gul tee i Aabenraa Golfklub er 5.684 m) så det bliver noget af en opgave, deltagerne skal ud på. 

Forberedelserne for Frederikke har stået på i nogen tid og hun føler sig godt spillende i øjeblikket. Målet er i år en plads i top 5, når de 3 runder er afviklet på lørdag. Frederikke er i dag (4. juni) taget til Letland for at prøvespille banen i morgen før turneringen går i gang. 

Følge livescoring her fra den 6 – 8. juni

Vi ønsker Frederikke al mulig held og lykke i Letland!

 

 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.