Årets første Junior turnering blev et hit!

Der i år, blevet genindført Junior turnering for Aabenraa Golfklubs yngste spillere. Og hvilken succes det blev!

14 seje unge golfere (6-15år), bedre kendt som Aabenraa Golfklubs Astronauter, var tilmeldt søndagens Junior Turnering i 4 forskellige rækker. Og sikke et vejr de fik! Det var sommerlige tilstand, dejligt varmt og uden alt for meget vind.

Humøret var højt allerede fra starten på driving rangen, hvor flere deltager var mødt op i god tid, for at varme op, og samtidig vise deltagerne fra ‘spil med en ven’, hvordan raketterne kommer afsted.
Sammen med en lækker goodiebag, kunne astronauterne komme afsted på deres store mission: Junior Turnering. Der var mange flotte slag, både lange og lige (!), krydret med flotte indspil. Bunker og rough skulle også besøges, men det er jo ingen sag, når man har trænet op til turneringen.
 
Der blev spillet i 4 rækker:

D rækken (Hul 1 og 2) blev det Victoria som løb med sejren. Vi er overbeviste om, at vores Elitedamer bliver nød til, at komme på træningslejr på fuldtid for, at kunne følge hendes udvikling.

C rækken (Hul 1 – 4) blev det Anders som klarede sig bedst. Selvom der måtte streges et hul spillede han op til handicap.
Så inden længe tænker vi, at der kommer kamp til stregen i den kommende tid mellem andre medlemmer i Aabenraa Golfklub.
 
B rækken (Hul 1 – 6) blev reduceret i antallet af deltager undervejs. Grundet vejret var fantastisk, humøret var højt og kroppen der bare ville spille golf, så nogle tog 3 huller mere i håb om, at kunne lave endnu flere point.
Men Thor spillede fantastisk og løb med sejren i B rækken.
 
A rækken (Hul 1 – 9) kan vi konstatere, at vi har rigtig mange dygtig spiller, som nok skal have deres forældre eller andre aktive medlemmer ud på banen. Flere af dem spiller så flot, at de enten spiller bedre end deres handicap eller meget tæt på.
I sidste ende var det Silas der tog sejren med flotte 20 point.
 
Efter endt spil og præmieoverrækkelse, var der lasagne til de seje spiller og hjælpere.
 
Konklusionen efter første Junior Turnering, er at astronauterne vente (u)tålmodigt på næste turneringsdato.
 
KÆMPE tak til forældre og bedsteforældre, som har spillet med i de forskellige flights, hjulpet med regler, taget billede, og stort tak for goodiebags og den lækre lasagne.
En ting er helt sikkert vi kan ikke afholde dette uden al hjælp. Vi håber på endnu flere deltagere næste gang, så hold øje med begivenhederne.
 
Udgivet i Ikke kategoriseret, Nyt fra Aabenraa Golfklub.