Friday Nine på en perfekt fredag

Fredag den 26. maj blev årets første (af 4) Friday Nine turneringer afholdt, i det bedst ønskelige golfvejr. 

At Friday Nine turneringerne er blevet en populær begivenhed i Aabenraa Golfklub afspejledes i det flotte deltagerantal på 64.

Aftenens 9 hullers parmatch blev spillet som en Greensome med plads til 6 på hver flight. Der var dobbeltstart på hul 3 og 9.

I samme stil som sidste år var vejret strålende, humøret højt og stemningen afslappet. Dejligt var det især at se nye deltagere, som først for ganske nyligt stiftede bekendskab med golfsporten. 

Dagens vindere blev:

  1. Anneli Calender / Rasmus Christensen – Aabenraa Golfklub – 21 point
  2. Gudrund Lyngbak Thomsen / Flemming Meidahl Thomsen – 20 point
  3. Jytte & Bendt Hansen – 20 point

Se alle resultater her

Tættest på hullet:

Hul 5: Marianne Sørensen – 9,17 m
Hul 7: Gudrun Lyngbak Thomsen – 1,22 m

Tættest på hullet i 2 slag – hul 4: 

Morten & Henrik Bjerregaard – 13,60 m

Aftenen sluttede på terrassen med sandwich og præmieuddeling. Matchledelsen (Marianne & Peter Kondrup) var i særligt strålende humør og en del klappræmier (greenfeebilletter og vin) blev rundhåndet delt ud. Et stort tillykke til dagens vindere. 

En særlig stor tak til Marianne og Peter (samt naturligvis andre frivillige, der giver en hånd med) for at have taget initiativet til Friday Nine og for med sikker hånd at gennemføre disse.

Citat Marianne Kondrup:  

Det ER en turnering – og SELVFØLGELIG spiller vi efter reglerne og turneringsbestemmelserne, men vi skal OGSÅ hygge os og have det sjovt.

Næste Friday Nine afvikles den 16. juni som Scottish Twosome, med mulighed for at afprøve et nyt koncept – “2 turneringer i 1” (nærmere beskrivelse under info om turneringen her i Golfbox). 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.