Alberte Rømer vandt i Haderslev

Selvom man er Eliteudøver indenfor golfsporten, så skal man have lov at fejre en sådan sejr med “et godt måltid” imens Coach Ronni Christensen ønsker tillykke

Aabenraa Golfklubs unge talent, Alberte Rømer Olsen, vandt Haderslev Golfstore Junior & Ynglinge Open 2023.

Alberte Rømer, der udover selv at spille på Aabenraa Golfklubs Dame Elitehold i 1. division også deltager aktivt som frivillig hjælper omkring Astronauterne i Aabenraa Golfklub, kunne Kr. Himmelsfartsdag glæde sig over en flot sejr i Junior & Ynglinge Rangliste turneringen i Haderslev.

Turneringen blev spillet over 36 huller denne torsdag og med runder i 83 og 80 slag vandt Alberte med komfortable 11 slag ned til nr. 2 og med 13 slag til nr. 3. Positivt er det at se, at selvom 36 huller på en dag er hårdt for konditionen og koncentrationen, så formåede Alberte at forbedre sin score i runde 2 i forhold til runde 1. Virkelig flot spillet. 

Om end der desværre ikke er det samme store felt af piger i disse turneringer som hos drengene, så er det alligevel en flot sejr Alberte kan notere sig og det skal nok sende hende et godt stykke op på DGU’s Ynglinge Rangliste, hvor hun sidste år sluttede som nr. 49. 

Se alle scores her

Stort tillykke til Alberte Rømer med den flotte sejr, der lover godt for flere store resultater i 2023 sæsonen. 

 

Sponsor for Eliten i Aabenraa Golfklub

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.