Greenkeeperens Hævn 2022

I weekenden var det tid til den årlige Greenkeeperens Hævn – en turnering, hvor Greenkeeper Teamet for mulighed for at “genere” spillerne på alle mulige og umulige måder. Og det udnyttede de til fulde i året turnering.

Turneringen blev spillet som en Texas Scramble holdmatch og alle spillerne gennemførte turneringen med et smil på læben og i overraskende godt vejr. Vejrudsigten så lidt barsk ud til søndag, men virkeligheden overstrålede de dystre forudsigelser for der var mest blå himmel, en del vind og enkelte dryp.

Udfordringerne var som sagt mange, f.eks. udspil med den “forkerte” side vendt mod green, udspil med “fuldemandsbriller”, drives fra en palle eller fra en vogn, rafling om hvilket værktøj holdet måtte bruge til udspil og ikke mindst, 4 greens med flaget placeret på en 45 graders skråning! (Se alle udfordringer på billedet herunder).

På trods af de mange udfordringer blev der lavet rigtig mange point af alle holdene. Vinderen blev (igen, igen) Chef Greenkeeperens eget hold 🙂 

De dygtigste hold var:

  1. Ditlev / Marquardt / Clausen / Petersen – 56 point
  2. Schmidt / Uldall / Schmidt / Hansen – 55 point
  3. Regel / Kondrup / Jessen-Hansen / Konig – 52 point

Se alle resultater her

Alle spillerne nød turen rundt på banen og der var masser af skæg og ballade omkring alle de forskellige forhindringer Greenkeeper Teamet havde disket op med. En stor tak til dem for turneringen – og til UdenomBanken og Boliga.dk der var sponsor til dagens Turnering. 

       

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.