Årets Frivillige Hjælper 2021

I Aabenraa Golfklub er der ca. 150 frivillige hjælpere der hvert år gør en kæmpe forskel for klubben – hver og én. For at fejre disse og anerkende deres store indsats kårer Aabenraa Golfklub hvert år “Årets Frivillige Hjælper”, hvor hele klubben samtidig sender en stor tak til alle 150 frivillige. Kåringen fandt meget passede sted under året Hjælperturnering i weekenden. 

I 2021 havde Bestyrelsen indstillet 3 frivillige, der i 2021 har ydet en ekstraordinær indsat med mange frivillige timer. Grunden til, at Bestyrelsen i 2021 selv har valgt “Årets Frivillige Hjælper 2021, skal findes i, at vi i Aabenraa Golfklub har rigtig mange personer, som laver meget for klubben uden at det enkelte medlem måske er klar over det. Nogle er i deres frivillige arbejde mere synlige end andre og kendte af medlemmerne, hvorfor Bestyrelsen i 2021 valgte selv at uddele prisen og ikke afholde afstemning som i 2020.

De indstillede i 2021 var:
  • Anna Micski for hendes store virke med “Astronauter” og som hjælp i Web-udvalget.
  • Ole Svenningsen for altid at lave meget af det praktiske i klubben og som aldrig siger nej til at give en hånd med.
  • Henrik Jespersen for hans store hjælp på banen, samling af bolde, rive indkørsel og parkeringsplads og meget mere.
Selvom det var svært, så skulle en “vinder” udpeges, og titlen som “Årets Frivillige Hjælper 2021” gik til Henrik Jespersen.
 
Stort tillykke til Henrik – men specielt også til alle indstillede samt alle i Aabenraa Golfklub for at have en så aktiv og engageret medlemsskare. 
 
 
Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.