Blandet start for Eliten

Lørdag den 25. maj blev 1. runde af årets Danmarksturnering afviklet og alle 4 hold fra Aabenraa Golfklub var i ilden. En 1. runde der desværre byder på flere afbud både lørdag og søndag hos både damerne og herrerne, hvorfor alle omkring holdene er meget spændte på sæsonåbningen. 

Samtidig kan det faktum, at alle 4 hold spiller på udebane både lørdag og søndag ikke betegnes som værende optimale vilkår for en god start på årets turnering. Men sådan er det og så må der bare kæmpes endnu hårdere for også at hive point hjem i den første turneringsweekend.

Dame 1 spillede lørdag imod Elitedivisionsreserverne fra Vejle. Efter en fornem start på dagen med en vundet foursome og en tabt, skulle eftermiddagens 4 singler afgøre kampens udfald. Her formåede Dame 1 desværre kun at hive sejren hjem i en single, hvorfor de måtte tage hjem fra Vejle med et 8-4 nederlag.

I den anden kamp i puljen slog Great Northern på hjemmebane Gyttegaard med 10-2 – Dame 1 tager i morgen til Gyttegaard, hvor helst 1 – men gerne 2 point – vil være tiltrængt. 

Se resultaterne for Dame 1 her: Aabenraa Damer 1 – 1. div. Vest – pulje 2

Dame 2 var en tur på Fyn for at møde Barløseborg, hvis meget snævre bane må betegnes som noget af en hjemmebanefordel. Efter sejre i både 3. og 2. single måtte både Dame 2’s 1. single og foursome desværre tage fra Barløseborg med nederlag, hvorfor Dame 2 tabte med cifrene 5-4.    

I den anden kamp i gruppen slog Blommenslyst på hjemmebane Lillebælt med 8 – 1. Så som hos Dame 1 ville 1 point og helst 2 point være kærkommen, når Dame 2 i morgen tager til Middelfart for at møde Lillebælt. 

Se resultaterne for Dame 2 her: Aabenraa Damer 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 6

Herre 1 og 2 i Royal Oak 2023.

Herre 1 startede sæsonen på udebane mod altid svære Benniksgaard. Som altid blev det et meget tæt opgør, hvor Herre 1 vandt alle 3 singler men desværre tabte begge foursomes. Dermed blev det til et uafgjort resultat på 6-6 og 1 point på kontoen. I en svær gruppe der også tæller Royal Oak og Haderslev, er ethvert point på udebane meget vigtig, så starten for Herre 1 må betegnes som rigtig fin.

Royal Oak og Haderslev mødtes idag i Royal Oak – en kamp som Haderslev trak sig sejrrig ud af med cifrene 7-5. Dermed er der allerede lagt op til en meget vigtig kamp i morgen, når Herre 1 tager til Haderslev i deres anden kamp i år. 

Se resultaterne for Herre 1 her: Aabenraa Herrer 1 – 3. division Vest – pulje 6

Herre 2 skulle til Bramming denne lørdag og møde Kaj Lykke. Med flere nye spillere på holdet var der måske lidt tvivl om Herre 2’s styrke i år – men heldigvis er denne tvivl allerede blevet gjort til skamme. Herre 2 tog hjem fra Kaj Lykke med en imponerende sejr på hele 10 – 2, på en bane som ellers altid er vanskelig for udebaneholdene.

I morgen skal Herre 2 til Ribe, som i dagens anden kamp i puljen tabte 8 – 4 til Nordborg i Nordborg.    

Se alle resultaterne for Herre 2 her: Aabenraa Herrer 2 – Kvalifikationsrækken Vest – pulje 18

Lad os håbe, at de varslede skybrud holder sig væk fra golfbanerne i morgen indtil alle 4 hold er sikkert inde efter deres matcher. Held og lykke skal lyde til alle holdene i håbet om, at der kommer endnu flere point i hus til alle holdene i morgen. 
 

Elitens sponsorer i Aabenraa Golfklub

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.