Kontoret og Shop åbner igen….

Som mange allerede ved, så har Aabenraa Golfklub i 2021 valgt at nedlægge deres shop og i stedet lavet et kombineret Kontor & Shop.  Dette findes fremover i det tidligere kontor, da der er andre spændende planer med lokalet, der før blev brugt til shop.

Som det er sædvane i Aabenraa Golfklub, så træder medlemmer gerne til når der er opgaver, der skal løses i klubben. Denne gang træder vores “Gæste Team” til, der indtil nu har sørget for, at vores gæster altid føler sig velkomne i Aabenraa Golfklub. Nu vil de håndtere både dette og Kontor & Shop, således at vi igen har mulighed for at bemande dette på visse ugedage. Se de aktuelle her

I forbindelse med åbningen af shoppen igen vil der være 10% rabat på ALLE ALBERTO produkter i hele maj måned – og der vil også være åbent i shoppen lørdag den 15. maj fra kl. 10:00-13:00. 

I forbindelse med klubturneringer på søndage kan det komme på tale, at der i stedet er åbent lørdag, men dette vil blive meldt ud i forhåbentlig god tid på kontorets side på hjemmesiden (se her), i Nyhedsbreve og på den officielle Facebook side.

I den nu lidt mindre Shop vil der dog stadig kunne findes et bredt udvalg af bolde, tee’s, handsker og andre accessoires – samt tøj i form af bukser, polo’er, regnjakker mm. fra bl.a. Alberto og Mac In a Sac. Og samtidig vil medlems f.eks. kunne få udleveret deres årsmærker – en opgave der også har savnet en permanent løsning. 

Så – kig forbi i de ovenstående tidsrum næste gang du har muligheden – og HUSK at få dit årsmærke hurtigst muligt!

Med venlig hilsen
Finn Aagaard Andersen
Frivillig ansvarlige for Kontor & Shop

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.