Nederlag i første lokalbrag

Anden spilledag i årets Danmarksturnering blev som lørdag også en dag med blandede resultater for holdene fra Aabenraa Golfklub. Trods hjemmebanefordel til alle 4 hold, blev det som om lørdagen igen til 2 sejre og 2 nederlag. 

I det længe ventede lokalbrag i Damernes 2. division imellem Sønderjyllands Golfklub og Aabenraa Golfklub løb gæsterne fra Sønderjyllands Golfklub med sejren. Efter en ændring i deres normale holdopstilling vandt damerne fra Sønderjyllands Golfklub nemlig alle 3 singler og fik dermed 6 pont, hvorfor resultatet af den ene foursome blev uden betydning. Slutresultatet blev 6-3. Dermed har alle 4 hold i denne pulje en sejr hver, da Herning søndag slog Odense. Så en helt åben pulje efter 2 runder og alt er stadig i kortene for Dame 1.

Se alle resultater for Dame 1 i 2. division vest her

Dame 2 fik søndag året første sejr efter en flot indsats mod gæsterne fra Barløseborg Golfklub. 6-3 blev det til efter sejre i alle 3 singler – på hul 18 blev det desværre til nederlag til Dame 2’s foursome, som ellers var lige indtil da. I Dame 2’s Kvalrække fører Royal Oak nu med 4 point efter 2 sejre i den første turneringsweekend. 

Se alle resultater for Dame 2 i Kvalrækken her

Herre 1 i 3. division løb søndag desværre ind i deres andet nederlag i lige mange kampe. Heller ikke søndag var marginalerne på Aabenraa Golfklubs side, hvilket førte til et 7-5 nederlag til gæsterne fra Kaj Lykke Golfklub. Igen blev flere matcher hvor Aabenraa spillerne ellers var foran tabt på de sidste par huller. Så alt i alt en ærgerlig weekend for Herre 1 i 3. division, hvor de nu indtager sidstepladsen med 0 point og har 4 point op til Kaj Lykke, som vandt begge deres kampe i weekenden.

Se alle resultaterne for Herre 1 i 3. division her 

Herre 2 i Kvalrækken har i weekenden gjort rent bord med sejre både lørdag og søndag. Søndag blev alle singler og den første foursome faktisk vundet over gæsterne fra Benniksgaard. Men grundet en “teknikalitet” blev vores 2. single desværre diskvalificeres, hvorfor denne match står opført som et nederlag på 10/8 – selvom den faktisk blev vundet 3/2. Men heldigvis fik dette ikke betydning for hele kampens resultat da Herre 2 efter en flot indsat hele vejen rundt vandt 7-5 og nu indtager førstepladsen i Kvalrækken med maksimum point. 

Se alle resultaterne for Herre 2 i Kvalrækken her

Næste runde i Danmarksturneringen 2022 finder sted i weekenden den 18/19. juni. Her står den på udebanekampe for alle holdende lørdag den 18. juni. Søndag den 19. juni spiller 3 hold så hjemme – kun Dame 1 spiller på udebane mod Herning den dag. 

Der skal fra alle spillere og alle omkring eliten lyde en stor tak til alle der gav en hånd med på hjemmebane om søndagen – til Christian Andersen for hjælp med scoreindtastning mm. samt Kristen og Ole Svennigsen der sørgede for grillpølser og væske efter kampene. Jeres indsat gør sådan en dag meget nemmere for os spillere, trænere og holdkaptajner så vi kan koncentrer os fuldt ud om matcherne. STOR TAK. 

Naturligvis også en tak til de mange tilskuere der dukkede op i løbet af søndagen for at følge slagets gang for alle 4 hold. Vi vil gerne have flere tilskuere end vi har – men jer der var der gør helt sikkert en forskel med jeres tilstedeværelse og giver alle spillerne et ekstra boost af energi og beslutsomhed. MANGE TAK FOR DET. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.