Så er der snart opstart i Herreklubben

Påsken er snart over os og det betyder heldigvis, at også Herreklubben i Aabenraa Golfklub snart kommer “på græs”.

Herreklubben spiller altid om onsdagen og der er start fra kl. 15 – 16. Og første dag i 2024 er onsdag den 3. april! Allerede den dag kan vi se frem til Asgers allerede legendariske hotdogs efter runden.

Alle herremedlemmer i Aabenraa Golfklub over 18 år kan deltage i Herreklubben – der er ingen handicapbegræsninger. Nye interesserede er mere end velkommen til at møde op den 3. april. Bare mød op på 1 tee imellem kl. 15 – 16:00 – så bliver du automatisk sat i en 3-flight. (læs også mere herunder). 

Vi er ca. 75 medlemmer, men vil gerne være flere, som kan være med i vores fællesskab omkring golf, hygge og ikke mindst sjov og spas.

Herreklubben arrangerer fra onsdag den 3. april til udgangen af oktober 2024:

  • Bortset fra sidste onsdag i måneden spiller vi hver onsdag fra kl. 1500 til kl. 1600, hvor man i dette tidsrum møder op og stiller sig ved første Tee og når der er samlet 3 spillere, slår man ud. Spillere som ikke kan komme i dette tidsrum, kan booke tider på Golf Box mellem 1400 og 1500 og mellem 1600 og 1630. Nærmere kan læses under vores match regler. Efter matchen kan man som regel købe og nyde en af Asger Schmidt fantastiske lækre hotdogs.
  • Spil hver onsdag. Information om dagens spilform mv. finder du i Herreklubbens spillekalender som hænger på Herreklubbens opslagstavle samt på klubbens hjemmeside klik her
  • Præmie til de tre bedste spillere i A og B rækken. Præmie til 3 nærmeste på hul 18.
  • Sidste onsdag i hver måned afvikles match med gunstart, her er tilmelding på Golf Box nødvendig. Efter matchen er der præmie overrækkelse for samtlige matcher i måneden samt spisning for egen regning.
  • En tur med overnatning til Fredericia medio juni.
  • En Ryder Cup, hvor man skal kvalificere sig til finalen for at deltage.
  • En hulspils match (A og B række), hvor alle spillere som udgangspunkt deltager. Igen i forsøger vi at sætte matchen op på Golf Box.
  • Venskabsmatch mod Tirsdagspigerne i forår og efterår.

Er der noget du ønsker at spørge om, eller har du en god ide til aktiviteter i Herreklubben, så kontakt en fra bestyrelsen. Tilmelding til Herreklubben kan ske via Aabenraa Golfklubs hjemmeside under Herreklubben – klik her

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.