Solheim Cup hos Tirsdagspigerne

Tirsdagspigerne i Aabenraa Golfklub har i weekenden afholdt deres årlige Solheim Cup. 
 
På en flot sensommerdag på Løjt Land samledes 24 Tirsdagspiger for at afgøre årets Solheim Cup, en dyst imellem Europa og USA, hvor der om formiddagen spilles Foursome og singler om eftermiddag. Vejret var med deltagerne hele dagen hvilket i den grad også smittede af på humøret hos alle.
 
Annette Kraft og Annette Dreier stod i spidsen for årets arrangement, hvor også Dagmar Povlsen var med i planlægningen, men da hun skulle bestige Mount Kilimanjaro, kunne hun desværre ikke være med på dagen. Deltagelse i årets Solheim Cup er der blevet spillet om igennem hele sæsonen og søndag den 24. september kl. 8:15 stod de “udvalgte” spillere så klar til at kæmpe om pokalen. 
 
Det blev en tæt dyst i år mellem Europa og USA på en bane, der var super sat op og i perfekt stand. Imellem matcherne blev dagen krydret med god mad og herligt socialt samvær både på og udenfor golfbanen.
 
Europa trak til sidst det længste strå og vandt knebent med 19 – 17, efter at USA havde lanceret et flot comeback om eftermiddagen ved at vinde singlerne 14-10. De kunne dog ikke hente forspringet Europa havde opbygget i formiddagens Foursome, hvor Europa førte med 9 – 3.
 
Billederne herunder vidner om en fantastisk dag for alle deltagerne og om, at resultatet vist ikke var lige så vigtig som det sociale samvær og hyggen hele dagen. 
 
 
Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.