Årets sidste Friday Nine

Årets sidste Friday Nine blev afviklet i det flotteste golf vejr med en hel masse glade golfspillere. 

Som altid i Friday Nine turneringerne finder man golfere i alle aldre – denne gang var der som noget nyt god også 4 af de sejeste golfere i Aabenraa Golfklub med – nemlig Astronauter. Disse gled ind i turneringen på lige fod med “de gamle golfere” og får sig dermed via Friday Nine et godt indblik i, hvorledes det er at spille “en rigtig klubturnering”. 

For med hele 66 spillere var der fyldt godt op på for-ni denne fredag aften og der var dobbeltstart på flere huller. Dog blev der spillet Greensome, så der kunne være 6 spillere på samme flight som dermed udgjorde en 3-bold. Således var det sociale igen i højsæde og det viste sig også ved, at næste alle deltagere også deltog i den efterfølgende spisning, hvor der denne gang var buffet fra Strandcaféen. 

Marianne og Peter Kondrup styrede som sædvanlig løjerne denne gang med god hjælp af Annette og Jens Jørgen Dreier, hvilket dog ikke så ud til at gå ud over sidstnævntes golfspil.

På en udsædvanlig flot bane og i hvad der må kaldes næsten perfekt golf vejr, så var det forventet, at scores ville blive høje – men at de kom derop hvor de gjorde for flere af parrene, det er usædvanligt og vidner om, at der blev spillet flot golf. 

De dygtige par denne aften var som følger:

  1. Birgitte & Leif Binderup – 26 point
  2. Annette & Jens Jørn Dreier – 26 point
  3. Tina Christine & Claus Schultz – 21 point

Se alle resultater her

Der var naturligvis igen “Tættest på hul i andet slag” på hul 4 og “Tættest på hul” på de 2 par-3 huller 5 og 7. 

De dygtige spillere her var:

Hul 4 i to slag: Ingen
Hul 5: Ingemarie Koch – ? m 
Hul 7: Claus Schultz – 1,75 m

Efter turneringen blev der som sædvanlig samlet op på “Året der gik med Friday Nine” og Marianne Kondrup lover, at Friday Nine vender tilbage efter vinterpausen – måske med ændrede formater og måske med flere turneringer. 

Hvor om alt er, så er alle deltagere i Friday Nine turneringer i hvert tilfælde enige om, at dette er fantastiske turneringer at deltage i og en dejlig, hyggelig og uforpligtende måde at spille golf på. 

VI SES I 2024 TIL FLERE FRIDAY NINE TURNERINGER. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.