Friday Nine turnering 10. juni

Friday Nine turneringen den 10. juni var igen fuldt besat – og faktisk overbooket. Men da disse fredagsturneringer over 9 huller har base i det sociale og hyggen ved golf, så besluttede turneringsledelsen at der skulle være plads til alle. Golfbox’s håndtering af par- og singletilmeldinger havde også lidt med det at gøre, men alt i alt resulterede det i, at vi denne aften havde hele 60 deltagere med og en enkelt dobbelt start på hul 9.

På en dejlig – om end lidt kølig – fredag aften blev der spillet pæn golf på vores smukke bane på Løjt Land og alle flights hyggede sig gevaldigt som sædvanlig. Imens deltagerene nød den bestilte sandwich, foretog Turneringsledelsen præmieoverrækkelsen til de dygtigste golfspillere i dagens foursome format.  

Disse var: 

  1. plads: Dagmar og Jan Povlsen – 20 point.
  2. plads: Jette Gråsbøll Lund og Kirsten Maria Karen Nicolajsen – 19 point.
  3. plads: Merry og Leif Nørgaard Lauridsen – 18 point.
  4. plads: Mikkel C Wrang og Peter Grube Hansen – 18 point.

Der var ingen tættest på flaget på hul 4 i 2. slaget, så denne præmie blev forvandlet til en klappræmie. Der var hele 4 klappræmier, fordi Aabenraa Golfklub også havde sponsoreret diverse greenfeebilletter til diverse fremmede baner. 

Det blev til endnu en hyggelig fredag aften med en masse glade golfere – vi ses til næste Friday Nine som spilles fredag d. 12. august. Spilformatet denne gang vil være Scottish Twosome.

Læs mere og tilmeld dig via Golfbox her. 

Udgivet i Nyt fra Aabenraa Golfklub.